dijous, 5 de febrer del 2009

diumenge 8 a l'Heliogabal

Senyores i senyors, anunciem que una representació de hamsters estarem el proper dissabte 8 de febrer a les 22h a l'Heliogàbal, fent un showcase consistent en una sessió de GO i un live de Koulomek.
A continuació fem un copy-paste del promotext:

Heliogàbal
C/ Ramón y Cajal
, 80 Obert cada dia a les 21h, actuacions a les 22h.

Showcase Hamsterloco: Go + Koulomek 22 - 08/02/2009

El segell i col·lectiu d'artistes Hamsterloco, establert el 1995, ens presenta dues de les seves propostes musicals. La música que surt de Hamsterloco és música experimental, i en general es mou pel terreny del lo-fi electrònic, sovint amb influència del món dels videojocs clàssics. La gran majoria del catàleg hamster, a excepció d'alguns àlbums publicat en cd o vinil, es pot escoltar i descarregar lliurement a http://www.hamsterloco.com/9disco/catalog.htm
En aquesta ocasió, els nens-hamster ens mostraràn 2 facetes molt diferents i pràcticament antagòniques del so del col·lectiu. Per una banda, tenim Koulomek, que ens oferirà un directe d'electrònica hamsteril amb la que potser fins i tot podrem ballar, i d'altra banda tindrem una sessió de GO, el projecte d'improvisació artesano-audiovisual de Lio Booth i Martí Ruiz, armats amb projectors de diapositives tunejats, retoladors, instruments de corda, una màquina per gravar loops en directe i una Game Boy. Hamsterloco no surt molt sovint del seu niu i s'ha guanyat a pols la fama de reclusiu i ermità; però quan treu el cap al món exterior, Hamsterloco vol fer amics.

Preu: 5€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada