dijous, 16 d’abril del 2009

prova pilot


Hola a tothom!
M'alegro molt de poder donar-vos notícies fresquetes i prometedores del creixement del meu projecte. La majoria de vosaltres ja sabeu de què es tracta, però de totes maneres podeu veure la web, que està en construcció.
www.ramatmusical.tk
Em plau invitar-vos a la primera experiència del RAMAT MUSICAL -orquestra ramadera estocàstica- a la fira de Santes Creus, al Lluçanès, Osona. Quan tinguem el programa del dia el penjaré aquí també, però ja us avanço que el concert serà a les 12:00h a l'aire lliure. En aquesta ocasió, les primeres esquelles que he afinat seran portades per les ovelles que participaran també en un taller de tornda (és a dir, que les esquilaran). Aquestes faran sonar un conjunt d'esquelles afinades en dues escales pentatòniques relatives i oferiran un corcert estocàstic, al qual potser em sumaré amb algun instrument, per mostrar la possibilitat d'improvisació el plantejament duu implícit.
Espero que aquesta ocasió serveixi per a obrir les orelles a tanta gent com pugui, i iniciar alguna de les activitats i cinèrgies que envolten el projecte. Us mantindré al corrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada